Залізна Оксана Іванівна

 Залізна Оксана Іванівна, 13 р., діагноз: Аномалія розвитку головного мозку, кісти обох гідросфер, внутрішня гідроцефалія в стадії субкомпенсації, симптоматична епілепсія у вигляді частих поліморфних приступів. Груба затримка психомовного розвитку.

 

Залізна Оксана Іванівна

Будь-ласка, не залиштеся осторонь!!! Матері, Залізній Анастасії Миколаївні, зробили операцію по видаленню грижі. На даний момент їй не можна піднімати 0,5 кг ніякої ваги, щоб не було ризику розходження швів, а вона має лежачу дитину – інваліда у тяжкому стані 12 років, вага якої приблизно 45-50 кг. Така дитина вимагає догляду 24 години на добу. Няня в рік обходиться — 35 тисяч, ( та й вона вже в похилому віці, не може піднімати таку важку дитину, а більше ніхто не згодиться доглядати її за таку зарплату, всі хочуть вдвічі більше ) підгузки – 18 тисяч, їжа, ліки, перебування в лікарнях і одяг, приблизно, 11 тисяч гривень. В загальному приблизно 64 тисячі гривень на рік обходиться дитина-інвалід (не враховуючи того, що час купувати дороге реабілітаційне обладнання) , а її пенсія – 2200 грн. Зросли витрати і у зв’язку з операцією мами і не стало її фізичної можливості покривати ті великі витрати на дитину і на саму себе, вона посивіла за рік (в 40 років), стала хворіти серцем, тиском, у зв’язку з сильними переживаннями, коли дивилась, як судоми страшно викручують дитину і як вона кричить нелюдським голосом від болю.

Батьки звертались в різні реабілітаційні центри і до різних професорів, та, нажаль, вирок один: дитина лікуванню не підлягає, а здати її в спеціалізований заклад… рука не підніметься так, як вона все, абсолютно розуміє, проте настільки безпорадна, що не віджене від себе мухи, не скаже, що їй болить, коли плаче.. Напевно, це чи не найважчий хрест — дивитися, як страждає твоя дитинка… Мати все частіше потрапляє в лікарні. ЇЇ здоров\’я просто підкошене тяжкою працею, щоб покрити всі витрати, постійним стресом і постійним невисипанням та виснаженням так, як дівчинку цілу ніч треба повертати з боку на бік, давати пити, та масажувати затікші ніжки, бо вона плаче від болю.

Для Залізної Оксани Іванівни потрібно підгузки №6, медикаменти ( імунофлазит, лактіале, симбітер, хілак, тосмай, панадол чи нурофен, стоматидин), допомогу, вологими серветками, одноразовими пелюшками, реабілітаційним обладнанням, або фінансами на всі ці неймовірно непідйомні витрати. Сподіваємось, Ваше серце буде чуйне до нашого горя. Будь-як допомога буде доречна. Сподіваємося, БОГ любові прихилить Ваше серце до нашого горя. Дякуємо!

Номер рахунку батька:

41 49 43 78 14 16 04 02 — Залізний Іван Миколайович

. Тел.: .

Залізна Анастасія Миколаївна ( мати ) Тел.:.

Адреса: вул. Шевченка, 171, с.м.т. Романів, Житомирська обл., Україна, 13001.

Електронна адреса дочки: [email protected]

Дитина: Залізна Оксана Іванівна, 02.07.2003 р.н. Діагноз: Аномалія розвитку головного мозку, кісти обох гідросфер, внутрішня гідроцефалія в стадії субкомпенсації, симптоматична епілепсія у вигляді частих поліморфних приступів. Груба затримка психомовного розвитку.

Оцените статью
DETIUA.COM