Князева Анастасия

Князева Анастасия Глухота
Нашій донечці Насті 2 роки 6 місяців. В ЛОР інституті і клініці СУВАГ( міський медичний центр проблем слуху та мовлення) діагностували туговухість 4-ї ступені (для розуміння проблеми, уявіть,  ви стоїте на пероні, повз проходить поїзд, а ви чуєте тільки незначний шум на далекій відстані). На цій стадії хвороби Настя не чує нашіх голосів, вихователів та інших дітей у садочку, відтак не має можливості вчитись говорити. При туговухості 4-ї ступені існує ризик повної глухоти. Зараз Настя вчиться чути в слухових апаратах. Ефекту від дорогих процедур майже нема — малеча не чує крик дорослої людини на відстані метра.
До 2014-го року держава виділяла гроші на операції із вживлення системи імплантаційного слухопротезування — кохлеарна імплантація. Потім фінансування було припинено, за два роки черга діток — інвалідів, що потребують операції вирісла до 310 ( дані за листопад 2016 року).
Настя записана в чергу в ЛОР інституті на операцію під 309 номером. Комісією прийняте рішення прооперувати дітей від 4 до 5 років, виділено кошти на 50 операцій. Наступне виділення коштів має відбутися навесні, але кількість імплантів невідома, та чи відбудеться воно взагалі…
  Прооперувати Настю необхідно найближчим часом, бо через 6 місяців — у 3 роки — в Насті завершиться формування мовного апарату. Якщо не встигнути, почнеться гальмування в розвитку дитини. Вартість одного імпланта 30 тис євро. В ідеалі, Насті потрібно 2 таких.
Але необхідно зібрати хоч на один.
Вартість імплантів і операції з вживлення- 756 000 гривень — на даний момент — непідйомна сума.
    Дуже сподіваємось на допомогу небайдужих людей…  Дякуємо вам заздалегідь, хай Господь допомагає всім нам здолати всі труднощі, які випали на долю.
З повагою та надією на благополучне вирішення нашоі ситуації —
мати Валентина та батько Роман Князєви.
Телефон батька Романа
+38 (067) 528 68 37
Оцените статью
DETIUA.COM