Велика Богдана

Велика Богдана

Я Велика Василина Василівна, мати Великої Богданни Русланівної 21.01.2010 р.н звертаюся до Вас за  допомогою. Моя дочка хвора на дитячий церебральний параліч, їй потрібне проходження  постійних курсів реабілітації.

 

       Я виховую дитину сама. У віці шість місяців було проведено операцію по звуженню легеневої артерії в серці. У віці два роки було проведено операцію на порок серця, також було встановлено синдром ”Ді-Джорджі”. Після повної хірургічної корекції серця проходили медикаментозне лікування в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, в дитячій міській клінічній лікарні.

Найкращих і найпомітніших результатів в дитини ми помітили після реабілітації двох курсів у центрі “Здоровя” в м.Новоазовськ. Моя  Богданна почала сама сидіти.

        Лікарі дають шанси на одужання моєї доньки та рекомендують постійну реабілітацію в центрі “Здоровя” м.Новоазовськ, клініках Др.Казявкіна м.Львів, м.Трускавець, дельфіно-терапію, та медикаментозне лікування припаратом цереброкурин(5300грн.) на, що потрібні значні кошти. Після проходження третього курсу лікування в Др.Казявкіна Богданка почала ходити за підтримки рук.

 

         Тому я дуже звертаюсь до Вас за будь якою допомогою зібрати кошти для лікування моєї доньки Богданни. Про розповсюдження інформації про мою доньку не заперечую. Заздалегіть щиро  вдячна Вам за допомогу.

 

Одержувач Приватбанк

Номер рахунку 29244825509100

МФО: 305299

ЄДРПОУ: 14360570

Одержувач: Велика Василина Василівна 5168 7572 8718 6292

 моб. т. 

Оцените статью
DETIUA.COM