Болдирєв Прохор Володимирович

Болдирєв Прохор Володимирович ДЦП
Добрий день, пишу вам з величезною надією на вашу допомогу. Наша ситуація така: 13 років лікування безпліддя, 2 складні операції дали результат. 10.01.2014 народилася наша дитина, пологи були дуже важкі, я благала лікарів зробити кесарів, так як малюк був великий, 4 кілограми 50 грамів. Материнське серце підказувало, що не все йде добре.

Але мене ніхто не послухав,  так як для Луганського перинатального центру (Там, де я народжувала) потрібна була позитивна статистика… Дитина народилася у величезних муках, закричав не відразу. Лікар, що приймає мої пологи, Яцкіх Юлія Володимирівна, зі страху про те, що її не віддячать, не повідомила, що з дитиною не все гаразд, і що з часом потрібно звернутися до невропатолога. Проблеми ми почали помічати, коли дитині виповнилося близько року. Місцеві лікарі нічого нам не могли пояснити. Проїхати в Луганськ до більш кваліфікованим фахівцям ми не могли. У Сєвєродонецьку нам поставили точний діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Після першого курсу лікування в Трускавці дитина почала повзати, опускатися на повну ступню, але на жаль, самостійно стояти та ходити дитина не може. Величезна мрія ходити. Реабілітація в Трускавці дуже позитивно вплинула на здоров’я нашої дитини, маленький прогрес ми побачили. Але головне, як кажуть лікарі, не зупинятися на досягнутому.
В нинішньому становищі, в якому перебуває наша сім’я, для нас 12000 гривень — дуже велика сума. Намагаємося продати будинок, але, так як поруч з нами війна, у людей немає грошей.
 Луганська область, смт.Біловодськ. Сім’я Болдирєвих.

Реквізити Болдирєв Прохор Володимирович

 ПриватБанк 4149 4978 5266 9805. Болдирєва Лілія Олексіївна.
Контакти: +380990937682.
Оцените статью
DETIUA.COM

Комментарии закрыты.

  1. Dantshik

    4-річний Болдирєв Прохор хворий на ДЦП, спастична диплегія. На даний момент стан дитини: Сильний тонус в ніжках, сам не стоїть, не сидить. Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/malenkiy-prohor-potrebuye-vashoyi-dopomogi-746477.html

    Шалом!
    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров’ю і переміг смерть для нас!
    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам’ятаєте і не пам’ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
    Тому що диявол — нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров’ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров’я,востанову і перемагати смерть!
    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!
    Радість в Господі, сила наша!
    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
    (Матф.5:4)
    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!
    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов’ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

    І я не притендую що це все,а може щось і не так,але з Спасителем — Викупителем досконалий зв’язок і спитайте Його — як молитись,щоб через мене стала Твоя Переможна Радість і щоб Прославити Тебе Господь!
    Бо Твоя Викупна Кров Найкоштовниша за кожного!
    Бо Бог вже дав нам щоб ні хто більше не побачив вас з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!